Kotisivut yritykselle

Myy paremmin ja nosta yrityksesi imagoa nykyaikaisilla kotisivuilla. Kun sinut on helppo löytää, auttaa se kasvattamaan liiketoimintaasi entisestään.

Kotisivut ovat enemmän kuin yrityksesi näyteikkuna. Palveluiden esittelyn lisäksi niiden avulla voi esimerkiksi tehdä myyntiä joko keräämällä yhteydenottoja tai ajanvarauksia.

Tuottamamme kotisivut ovat tehty helposti löydettäviksi hakukoneita, kuten Googlea, silmällä pitäen. Näin pidämme huolta, että asiakas löytää sinut silloin, kun hän sinua etsii.

Kotisivut yritykselle, paljonko se maksaa? Ja entäs niiden päivittäminen, ylläpito sun muu sellainen. Ei minulla sellaiseen ole aikaa.

Me Verkkojalalla tarjoamme teille koko helahoidon suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpidosta markkinointiin kiinteään kuukausihintaan.

Palvelu ei myöskään vaadi pitkäaikaista sitoutumista, vaan mikäli joudutte syystä tai toisesta lopettamaan asiakkuutenne, onnistuu se vuokran tavoin kuukauden varoitusajalla.

Koska me Verkkojalalla olemme myynnistä huolimatta enemmän tekijämiehiä, haluamme panostaa asiakkuuksiimme sekä niiden pitkäikäisyyteen, ja siksi kehitämme palvelua jatkuvasti, jonka hedelmästä myös te asiakkaanamme pääsette nauttimaan ilman lisäkustannuksia.

Työn eri vaiheet

Suunnittelu

Saadaksemme parhaimman lopputuloksen, niin laadimme työlle tarpeittenne mukaisen suunnitelman.

Toteutus

Koska loppukädessä vastaamme ylläpidosta, voitte olla varmoja että teemme tämän osan huolella.

Ylläpito

Kun sivut ovat valmiit on palveluvalmis, pidämme jatkossakin huolta sivujen toimivuudesta sekä kehityksestä.

Markkinointi

Ylläpidon lisäksi markkinoimme sivuja ja palveluitanne jatkuvasti. Näin varmistamme että asiakas osaa etsiä teitä.

”Palvelu oli erittäin nopeaa ja luotettavaa. Asiakkaana oli koko prosessin ajan tunne, että onnistumme 100%. Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Verkkojalka.fi:n kanssa muillekin apua tarvitseville.”

Riikka Riihimäki, Toimitusjohtaja

Forssan Yrityskehitys Oy

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää kotisivu-tarpeestanne.

    Ota yhteyttä